Pancotto con cime di rape

Pancotto con cime di rape

4.6 27 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 spicchio di aglio senza anima
  • 2 peperoni cruschi (vedere varianti)
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di acqua
  • 350 g di cime di rapa (peso netto) (vedere varianti )
  • sale q.b.
  • 500 g di pane raffermo a fette
  • 4 cucchiai di pecorino grattugiato (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 16.1 g
Kalorie 2544 kJ / 608 kcal
Tłuszcz 24.1 g
Błonnik 6.6 g
Węglowodany 87.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...