Cuore di merluzzo e contorno di cicoria

Cuore di merluzzo e contorno di cicoria

4.5 24 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 4 cuori di merluzzo
  • 4 pomodorini ciliegia a metà
  • 12 foglie di menta
  • 120 g di cipolla rossa a listarelle
  • sale q.b.
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di cicoria
  • 500 g di acqua
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 - 2 pizzichi di peperoncino secco piccante

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 17.2 g
Kalorie 752.2 kJ / 179.8 kcal
Tłuszcz 10.8 g
Błonnik 2.8 g
Węglowodany 3.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...