Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 cuori di merluzzo,
- 4 pomodorini ciliegia a metà
- 12 foglie di menta
- 120 g di cipolla rossa a listarelle
- sale q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cicoria
- 500 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 1 - 2 pizzichi di peperoncino secco piccante
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 752.2 kJ / 179.8 kcal
- Białko
- 17.2 g
- Węglowodany
- 3.6 g
- Tłuszcz
- 10.8 g
- Błonnik
- 2.8 g
Alternatywne przepisy
Carciofi trifolati
30 Min
Contorno di scarola con noci e pinoli
20 Min
Cime di rapa stufate
55min
Broccoli alla siciliana con olive
40 Min
Filetti di merluzzo con contorno di cavolo nero
1 Std.
Contorno di verza
35 Min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 Min
Contorno di agretti
40 Min
Cicorie stufate
35 Min
Carciofi alla romana
50 Min
Contorno di spinaci
25 Min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 Min