Bietole con emulsione di pomodorini

Bietole con emulsione di pomodorini

4.5 156 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di pomodori ciliegino senza pelle e semini (peso netto, vedere consiglio)
  • 4 pizzichi di sale
  • 520 g di acqua
  • 800 g di bietole pulite e lavate (1 kg peso lordo)
  • 2 filetti di acciuga sott'olio
  • 1 spicchio di aglio

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 3.3 g
Kalorie 217 kJ / 152 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 2.6 g
Węglowodany 5.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...