Treccia di pan brioche ripiena

Treccia di pan brioche ripiena

4.9 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
8 porzioni

Składniki

Impasto
  • 350 g di latte
  • 1 cubetto di lievito di birra fresco
    2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato
  • 1 ½ cucchiaino di zucchero
  • 730 g di farina
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 1 uovo medio
  • 15 g di sale (1 cucchiaino)
Ripieno e finitura
  • 270 g di speck a fette
  • 270 g di formaggio Asiago o altro formaggio a piacere, a pezzi (3 cm)
  • 1 tuorlo per spennellare
    20 g di latte

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 657.6 kcal / 2751.4 kJ
Białko 35.4 g
Tłuszcz 22.7 g
Węglowodany 76 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 9.1 g
Sód 2136.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...