Urządzenia i Akcesoria
Ghirlanda centrotavola
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 5 min
8 porzioni
Składniki
-
100 g di coppa, a cubetti (2 cm)100 g di speck a cubetti (2 cm)
-
100 g di Provolone, a pezzi (3 cm)100 g di formaggio Asiago a pezzi (3 cm)
-
250 g di acqua
-
40 g zucchero
-
10 g di lievito di birra fresco
-
500 g di farina tipo 00500 g di farina tipo 1
-
50 g olio extravergine di oliva
-
1 cucchiaino di sale
-
20 g di latte
-
1 cucchiaio di semi di papavero
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
15 g
Kalorie
1611 kJ /
385 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Cantucci al rosmarino
1 h 30 min
Pasta al vino
5 min
Treccia di pan brioche ripiena
2 h 20 min
Focaccia tramezzino
2 h 5 min
Treccia molisana pasquale
4 h 30 min
Colomba salata
3 h 10 min
Pan coniglio
5 h 5 min
Ghirlanda di pane golosa
2 h 45 min
Lanterna di frolla
1 h 30 min
Pane scugnizzo
2 h
Corona di pan di pizza
4 h
Danubio dolce
3 h 25 min