Urządzenia i Akcesoria
Pan Brioche
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 8 godz.
16 fette
Składniki
-
20 g di latte
-
2 cucchiaini di lievito di birra disidratato, (8 g)20 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
350 g di farina manitoba + q.b.
-
4 uova
-
60 - 100 g di zucchero
-
1 cucchiaino di sale
-
170 g di burro a pezzi + q.b.
-
1 tuorlo leggermente sbattuto
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
5 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baguette
4 godz.
Pane al latte
2 godz. 20 min
Treccia di pan brioche ripiena
2 godz. 20 min
Focaccia tramezzino
2 godz. 5 min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Nodini mediterranei
3 godz. 50 min
Pane rustico
2 godz.
Treccia di grano duro alla salvia
5 godz.
Bottoncini al latte semidolci
5 godz. 10 min
Pan brioche allo yogurt
5 godz. 15 min
Grissini stirati
2 godz.
Danubio dolce
3 godz. 25 min