Urządzenia i Akcesoria
Pasta frolla
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
18 pezzi
Składniki
-
100 g di zucchero
-
200 g di burro a pezzi
-
370 g di farina tipo 00
-
1 uovo
-
1 pizzico di sale
-
1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale1 ½ cucchiaino di zucchero vanigliato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 18 pezzi
Sód
261.7 mg
Białko
47.3 g
Kalorie
13708.7 kJ /
3276.5 kcal
Tłuszcz
171.5 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
105.4 g
Węglowodany
389.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panettone gastronomico
26 godz.
Crema pasticcera
15 min
Pasta Choux
2 godz.
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Profiteroles
2 godz.
Albumi montati a neve
5 min
Treccia di pan brioche ripiena
2 godz. 20 min
Rotolo alla frutta
1 godz. 25 min
Danubio dolce
3 godz. 25 min
Biscotti di pasta frolla
1 godz. 5 min
Besciamella veloce
15 min
Crema Bimby ®
45 min