Torta di rose

Torta di rose

4.2 338 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
8 porzioni

Składniki

  • 1 limone preferibilmente biologico, la scorza
  • 350 g farina + q.b.
  • 150 g di latte
  • 120 g zucchero
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco
    2 cucchiaini di lievito di birra disidratato
  • 3 tuorli
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 100 g di burro + q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 6.9 g
Kalorie 1565 kJ / 374 kcal
Tłuszcz 17.3 g
Błonnik 1.18 g
Węglowodany 50.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...