Urządzenia i Akcesoria
Tortano speck e fontina
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
8 porzioni
Składniki
Impasto
-
120 g di strutto
-
250 g di acqua
-
1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato15 g di lievito di birra fresco
-
½ cucchiaino di malto di orzo½ cucchiaino zucchero
-
500 g farina + q.b.
-
1 cucchiaino di sale
Farcitura
-
100 g di salame cacciatorino a fettine (1-2 mm)
-
100 g di speck a cubetti
-
100 g di prosciutto cotto a cubetti
-
200 g di Fontina a cubetti (1 cm)
-
2 cucchiai olio extravergine di oliva
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
22.8 g
Kalorie
1791 kJ /
428 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
48.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizze e focacce
60 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Treccia di pan brioche ripiena
2 godz. 20 min
Gattò di patate
1 godz. 30 min
Casatiello sugna e pepe
2 godz. 30 min
Roccocò
2 godz.
Fagotto napoletano
2 godz. 15 min
Sfogliatelle frolle
2 godz. 30 min
Pasta e patate con provola
1 godz.
Panini napoletani
5 godz. 20 min
Parigina
3 godz. 30 min
Pizzette fritte
1 godz. 55 min
Pizza di scarola
3 godz. 30 min
Panini napoletani con uova sode
2 godz. 50 min