Torta di rose salata

Torta di rose salata

4.6 148 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
6 porzioni

Składniki

Impasto
  • 90 g di latte
  • 20 g di zucchero
  • 15 g di lievito di birra fresco
  • 100 g di yogurt bianco non zuccherato
  • 400 g di farina tipo 0
  • 1 uovo (da 60 g)
  • 10 g di sale
Ripieno
  • 120 g di speck a tocchetti
  • 150 g di Provolone a pezzi

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 25.7 g
Kalorie 1780.2 kJ / 425.5 kcal
Tłuszcz 13.9 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 52.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...