Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 90 g di latte
- 20 g di zucchero
- 15 g di lievito di birra fresco
- 100 g di yogurt bianco non zuccherato
- 400 g di farina tipo 0
- 1 uovo (da 60 g)
- 10 g di sale
Ripieno
- 120 g di speck a tocchetti
- 150 g di Provolone a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1780.2 kJ / 425.5 kcal
- Białko
- 25.7 g
- Węglowodany
- 52.1 g
- Tłuszcz
- 13.9 g
- Błonnik
- 1.8 g
Alternatywne przepisy
Alberello salato
2h 10min
Girelle con pesto di noci
50min
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Stella al gianduia
7h 30 min
Ghirlanda di pane golosa
2h 45min
Treccia molisana pasquale
4h 30min
Girelle di pizza al prosciutto
2 Std. 30 Min
Plumcake salato alla curcuma con quartirolo e olive
1 Std.
Corona di brioche alla crema di whisky
5h
Focaccia di Carnevale salentina
3 godz. 40 min
Focaccia allo yogurt
3 Std.
Torta di rose
2h