Urządzenia i Akcesoria
Danubio dolce
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
22 porzioni
Składniki
Impasto
-
200 g di latte intero + q.b.
-
2 cucchiaini rasi di lievito di birra disidratato½ cubetto di lievito di birra fresco (12,5 g)
-
50 g zucchero
-
1 uovo
-
500 g di farina di forza + q.b.
-
50 g di burro a pezzi
-
½ cucchiaino di sale
Farcitura e decorazione
-
300 g di crema gianduia
-
2 cucchiai di granella di zucchero
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
4.3 g
Kalorie
795 kJ /
190 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Le mie ricette
198 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pasta Choux
2 godz.
Pasta frolla
2 godz.
Torta marmorizzata
2 godz.
Treccia di pan brioche ripiena
2 godz. 20 min
Focaccia tramezzino
2 godz. 5 min
Torta di rose
2 godz.
Babà napoletano
3 godz.
Pan Brioche
8 godz.
Torta di rose salata
4 godz. 15 min
Tortano speck e fontina
2 godz.
Panini napoletani
5 godz. 20 min
Panini napoletani con uova sode
2 godz. 50 min