Easy satay chicken

Easy satay chicken

3.9 9 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

Satay sauce
  • piece fresh ginger peeled
    1 ½ cm
  • garlic cloves
    3
  • fresh red chillies deseeded if preferred, to taste
    1 - 2
  • fennel powder
    ¼ tsp
  • ground cumin
    ¼ tsp
  • ground coriander
    ¾ tsp
  • ground turmeric
    ¾ tsp
  • tamari
    1 ⅓ tbsp
  • tamarind paste
    ⅔ tbsp
  • oyster sauce
    1 ⅓ tbsp
  • dark brown sugar
    ⅔ tbsp
  • coconut cream
    180 g
  • peanut butter (see Tip)
    40 g
Chicken, rice and vegetables
  • jasmine rice
    270 g
  • water
    1000 g
  • skinless chicken thigh fillet cut into pieces (3-4 cm)
    400 g
  • carrots (small) cut into thin strips
    2
  • broccolini cut into thirds or cauliflower, cut into small florets (3 cm)
    150 g
  • red capsicum cut into thin strips
    1
  • brown onion cut into thin wedges
    50 g
  • sugar snap peas trimmed and cut into halves
    55 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 763.8 mg
Białko 26.1 g
Kalorie 2532.6 kJ / 605.3 kcal
Tłuszcz 23.2 g
Błonnik 5.2 g
Tłuszcz nasycony 11.9 g
Węglowodany 74.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...