Urządzenia i Akcesoria
Easy satay chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Satay sauce
-
piece fresh ginger peeled1 ½ cm
-
garlic cloves3
-
fresh red chillies deseeded if preferred, to taste1 - 2
-
fennel powder¼ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
ground coriander¾ tsp
-
ground turmeric¾ tsp
-
tamari1 ⅓ tbsp
-
tamarind paste⅔ tbsp
-
oyster sauce1 ⅓ tbsp
-
dark brown sugar⅔ tbsp
-
coconut cream180 g
-
peanut butter (see Tip)40 g
Chicken, rice and vegetables
-
jasmine rice270 g
-
water1000 g
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (3-4 cm)400 g
-
carrots (small) cut into thin strips2
-
broccolini cut into thirds or cauliflower, cut into small florets (3 cm)150 g
-
red capsicum cut into thin strips1
-
brown onion cut into thin wedges50 g
-
sugar snap peas trimmed and cut into halves55 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
763.8 mg
Białko
26.1 g
Kalorie
2532.6 kJ /
605.3 kcal
Tłuszcz
23.2 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Węglowodany
74.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick chicken curry
35 min
Quick massaman beef curry
40 min
Apricot chicken risotto
30 min
Thai red chicken curry
30 min
Curried sausages and lentils
1 godz.
Chicken and cashews
55 min
Butter chicken
55 min
Beef and potato massaman curry
2 godz. 10 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Chicken pad thai
55 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Creamy coconut chicken curry
30 min