
Urządzenia i Akcesoria
Curried sausages and lentils
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
dried fennel seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
garlic cloves4
-
long red chillies deseeded if preferred1 - 2
-
fresh coriander4 sprigs
-
olive oil1 tbsp
-
carrot cut into pieces100 g
-
celery stalks cut into pieces2
-
red capsicum deseeded and cut into pieces100 g
-
soy sauce or tamari2 tbsp
-
tamarind paste1 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
dark brown sugar1 tbsp
-
water900 g
-
French green lentils300 g
-
raw sausage (good quality, e.g. Angus beef)500 g
-
canned coconut cream270 g
-
peanut butter60 g
-
broccoli broken into florets (3 cm)150 g
-
cauliflower broken into florets (3 cm)150 g
-
fresh green beans trimmed and cut into thirds100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
974.3 kcal /
4092.5 kJ
Białko
49.4 g
Tłuszcz
63.1 g
Węglowodany
45.4 g
Błonnik
22.5 g
Tłuszcz nasycony
26.1 g
Sód
1630 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Easy satay chicken
40 min
Shepherd's pie
55 min
Butter chicken
55 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Chicken and feijoa curry
35 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Pea and ham soup
2 godz. 20 min
Apricot chicken risotto
30 min
Beef and potato massaman curry
2 godz. 10 min
Tuna mornay
45 min
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min