
Urządzenia i Akcesoria
Chicken pad thai
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
peanut oil plus extra for greasing1 tbsp
-
flat rice stick noodles200 g
-
boiling water for soaking
-
fresh bean sprouts150 g
-
roasted salted peanuts40 g
-
spring onion/shallot cut into pieces (3 cm)60 g
-
carrot cut into pieces (3 cm)80 g
-
garlic cloves3
-
palm sugar50 g
-
fish sauce1 ½ tbsp
-
soy sauce110 g
-
tamarind paste1 ½ tbsp
-
lime juice1 ½ tbsp
-
chilli powder½ tsp
-
eggs2
-
water500 g
-
chicken breasts cut into strips (1 cm)400 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
firm tofu cut into cubes (1-2 cm)200 g
-
dried chilli flakes for garnishing
-
lemons cut into wedges, to serve2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
605 kcal /
2544 kJ
Białko
42.1 g
Tłuszcz
19.2 g
Węglowodany
61.7 g
Błonnik
7.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Asian chicken noodle salad
45 min
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Pork san choy bau
25 min
Chicken and cashews
55 min
Easy satay chicken
40 min
Butter chicken
55 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Quick massaman beef curry
40 min
Beef and potato massaman curry
2 godz. 10 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Creamy coconut chicken curry
30 min