Urządzenia i Akcesoria
Apricot chicken risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled (optional)1 cm
-
brown onion100 g
-
olive oil40 g
-
carrot cut into pieces100 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces120 g
-
chicken thigh fillet cut into cubes (3 cm)500 g
-
canned apricot nectar400 g
-
water300 g
-
Chicken stock paste (see Tip)1 ½ tbsp
-
Arborio rice300 g
-
frozen green peas to taste80 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
847.2 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
1649.2 kJ /
392.7 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
44.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Shepherd's pie
55 min
Beef stroganoff
35 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Creamy honey mustard chicken
1 godz.
Chorizo and chicken pasta
50 min
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Tuna mornay
45 min
Chicken pesto pasta
30 min