
Urządzenia i Akcesoria
Apricot chicken risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled (optional)1 cm
-
brown onion100 g
-
olive oil40 g
-
carrot cut into pieces100 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces120 g
-
chicken thigh fillets cut into cubes (3 cm)500 g
-
canned apricot nectar400 g
-
water300 g
-
Chicken stock paste (see Tip)1 ½ tbsp
-
Arborio rice300 g
-
frozen green peas to taste80 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
392.7 kcal /
1649.2 kJ
Białko
19.7 g
Tłuszcz
14.4 g
Węglowodany
44.3 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Sód
847.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Easy satay chicken
40 min
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Creamy honey mustard chicken
1 godz.
Curried sausages and lentils
1 godz.
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 min
Tuna mornay
45 min