Urządzenia i Akcesoria
Sernik na zimno z galaretką i owocami
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 4 godz. 30 min
8 kawałków
Składniki
-
¾ opakowania galaretki brzoskwiniowej, w proszku, słodzonej (ok. 60 g, do masy serowej)
-
woda gorąca, do rozpuszczenia galaretek
-
⅔ opakowanie galaretki wiśniowej, w proszku, słodzonej (ok. 50 g, na wierzch sernika)
-
65 g cukru
-
40 g masła pokrojonego na kawałki
-
330 g twarogu sernikowego, z wiaderka podzielonego na kawałki
-
⅔ opakowanie herbatników, (70 g)⅔ opakowanie biszkoptów (70 g)
-
brzoskwinie, z puszkiowoce świeże (np. truskawki, banany, maliny)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Sód
28 mg
Białko
6 g
Kalorie
1011 kJ /
242 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sernik rosa
1 godz. 30 min
Sernik crème brûlée
10 godz. 15 min
Sernik z brzoskwiniami i kokosem
6 godz. 50 min
Sernikobrownie z malinami
6 godz. 40 min
Sernik truskawkowy na zimno
8 godz. 30 min
Sernik na zimno z galaretką i morelami
8 godz.
Sernik jogurtowy z brzoskwiniami
15 godz.
Ciasto z truskawkami
8 godz. 30 min
Sernik bananowy
7 godz. 55 min
Sernik z mascarpone na zimno (bez cukru)
4 godz. 30 min
Ciasto z pianką truskawkową
6 godz. 25 min
Tarta z winogronami i galaretką
5 godz. 40 min