
Urządzenia i Akcesoria
Sernik na zimno z galaretką i morelami
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 8 godz.
12 kawałków
Składniki
-
100 g cukru
-
200 g herbatników digestive
-
130 g masła pokrojonego na kawałki
-
625 g wody
-
1 opakowanie galaretki brzoskwiniowej, w proszku, słodzonej (75 g na 500 g wody)
-
1 opakowanie galaretki cytrynowej, w proszku, słodzonej (75 g na 500 g wody)
-
500 g twarogu półtłustego, pokrojonego na kawałki
-
500 g moreli bez pestek, pokrojonych w ósemki
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Kalorie
312.6 kcal /
1308.8 kJ
Białko
11.1 g
Tłuszcz
12.8 g
Węglowodany
38.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Sód
71.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

NEWSLETTER
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Sernik na biszkoptowym spodzie
2h 50min
Sernik wiedeński
9h 45min
Sernik na zimno z galaretką i owocami
4h 30min
Sernik królewski
4h 35min
Sernik z brzoskwiniami i kokosem
6h 50min
Sernik truskawkowy na zimno
8h 30min
Sernik kokosowo-czekoladowy
10h 25min
Sernik tiramisu
12h 15min
Sernik z mascarpone na zimno (bez cukru)
4h 30min
Islandzki sernik na zimno z jagodami
6h 30min
Sernik wiedeński z polewą czekoladową
8h
Sernikobrownie z malinami
6h 40min