Urządzenia i Akcesoria
Southern-style pork and bean casserole
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
brown onions cut into quarters1
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil30 g
-
pork tenderloin all visible fat removed and cut into pieces (2 cm)380 g
-
diced bacon230 g
-
salt2 - 3 pinches
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
ground smoked paprika3 tsp
-
chilli powder⅓ tsp
-
canned chopped tomatoes600 g
-
canned cannellini beans rinsed and drained350 g
-
canned kidney beans rinsed and drained350 g
-
tomato paste3 tbsp
-
English mustard3 tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
water200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 tbsp
-
natural yoghurt to serve6 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
595.1 mg
Białko
27.5 g
Kalorie
1850.4 kJ /
442.3 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
7.7 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min
Chicken in yoghurt
30 min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Pork and apple cider stew
1 godz. 40 min
Pork with black bean sauce
30 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Beef stroganoff
35 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Chorizo meatballs and potato stew (Skinnymixers)
40 min
Mexican cottage pie
1 godz. 30 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min