Urządzenia i Akcesoria
Chorizo meatballs and potato stew (Skinnymixers)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Chorizo meatballs
-
pork mince500 g
-
smoked paprika1 tbsp
-
salt2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
cayenne pepper (optional)¼ tsp
Potato stew
-
garlic cloves2
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
olive oil20 g
-
water400 g
-
tomato paste140 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
potato peeled and cut into cubes (2 cm - see Tips)300 g
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining - see Tips)400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Sód
7476.6 mg
Białko
138.2 g
Kalorie
7629.7 kJ /
1816.6 kcal
Tłuszcz
78.6 g
Błonnik
42.6 g
Tłuszcz nasycony
24.3 g
Węglowodany
114.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef ragu
1 godz. 25 min
Lamb sausage ragu
30 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Southern-style pork and bean casserole
40 min
Chicken pesto pasta
30 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Apricot chicken risotto
30 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 godz.