Urządzenia i Akcesoria
Harissa lamb with green couscous
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
couscous100 g
-
olive oil20 g
-
hot water680 g
-
salt1 ¼ tsp
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
shelled unsalted pistachio nuts30 g
-
red onion cut into 6 wedges, segments separated80 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground paprika½ tsp
-
lamb rump steak trimmed and cut into pieces ( 4 cm)300 - 400 g
-
harissa paste to taste (see Tip)½ - 1 tbsp
-
Dutch carrots trimmed and cut into halves lengthways4 - 5
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices (5 mm)1
-
honey to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1597.6 mg
Białko
39.6 g
Kalorie
3957.6 kJ /
945.9 kcal
Tłuszcz
64.4 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
23 g
Węglowodany
51.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fish with ginger lime sauce
35 min
Prawn and noodle stir-fry
25 min
Pork with black bean sauce
30 min
Prawn noodle curry
10 min
Everyone's favourite chicken curry
40 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Beef and potato massaman curry
2 godz. 10 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Thai green chicken curry
30 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min
Thai red chicken curry
30 min