Urządzenia i Akcesoria
Prawn and noodle stir-fry
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
Noodles and sauce
-
dried egg noodles250 g
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh chillies to taste and deseeded, if preferred1 - 2
-
fresh coriander leaves, for garnishing, and stalks4 sprigs
-
oil2 tbsp
-
ground turmeric (see Tips)½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
fish sauce3 tsp
-
raw sugar2 tsp
-
lime juice2 tsp
-
coconut milk165 g
Prawn stir-fry
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
oil2 tbsp
-
brown onion cut into wedges and layers separated1
-
red capsicum deseeded and cut into thin slices½
-
carrot cut into matchsticks1
-
zucchini cut into batons (5 x 1 cm)150 g
-
medium raw prawns peeled and deveined350 g
-
soy sauce2 tsp
-
ground white pepper to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
892.5 mg
Białko
29.1 g
Kalorie
2512.7 kJ /
598.3 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
10.1 g
Węglowodany
52.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian chicken noodle salad
45min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40min
Sausage and butter bean winter stew
25min
Crab linguine
30min
One pot pasta with chorizo
35min
Chinese-style stir-fried vegetables
25min
Quick prawn stir-fry
20min
Prawn stir-fry
25min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Stir-fry beef bowl
35min
Asian-style pork noodles
1h
Nasi goreng
40min