Thai green chicken curry

Thai green chicken curry

4.5 363 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • coconut cream
    250 g
  • Thai green curry paste (see Tips)
    60 g
  • skinless chicken thigh fillets cut into pieces (3 cm)
    500 g
  • fish sauce to taste
    30 - 50 g
  • palm sugar
    1 tsp
  • fresh mixed mushrooms (i.e. shiitake, button, field), cut into bite-sized pieces or slices
    250 - 300 g
  • canned bamboo shoots drained
    80 g
  • fresh kaffir lime leaves
    7
  • fresh Thai basil leaves or coriander leaves, for garnishing
  • fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices (optional)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 329.3 kcal / 1383 kJ
Białko 27.5 g
Tłuszcz 21.2 g
Węglowodany 6.4 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 13.8 g
Sód 1848.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...