
Urządzenia i Akcesoria
Thai green chicken curry
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
coconut cream250 g
-
Thai green curry paste (see Tips)60 g
-
skinless chicken thigh fillets cut into pieces (3 cm)500 g
-
fish sauce to taste30 - 50 g
-
palm sugar1 tsp
-
fresh mixed mushrooms (i.e. shiitake, button, field), cut into bite-sized pieces or slices250 - 300 g
-
canned bamboo shoots drained80 g
-
fresh kaffir lime leaves7
-
fresh Thai basil leaves or coriander leaves, for garnishing
-
fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices (optional)
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1848.9 mg
Białko
27.5 g
Kalorie
1383 kJ /
329.3 kcal
Tłuszcz
21.2 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
13.8 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Coconut lamb curry
2 godz.
Prawn and chicken laksa
40 min
Thai green curry paste
10 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Curry laksa
45 min
Balti coconut fish curry
50 min
Rogan josh
1 godz. 35 min
Quick massaman beef curry
40 min
Chicken korma
45 min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min
Sri Lankan red beef curry
1 godz. 40 min
Thai red chicken curry
30 min