Urządzenia i Akcesoria
Thai green chicken curry
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
coconut cream250 g
-
Thai green curry paste (see Tips)60 g
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (3 cm)500 g
-
fish sauce to taste30 - 50 g
-
palm sugar1 tsp
-
fresh mixed mushrooms (i.e. shiitake, button, field), cut into bite-sized pieces or slices250 - 300 g
-
canned bamboo shoots drained80 g
-
fresh kaffir lime leaves7
-
fresh Thai basil leaves or coriander leaves, for garnishing
-
fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1848.9 mg
Białko
27.5 g
Kalorie
1383 kJ /
329.3 kcal
Tłuszcz
21.2 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
13.8 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken korma
45 min
Quick massaman beef curry
40 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Thai red chicken curry
30 min
Sri Lankan red beef curry
1 godz. 40 min
Thai green curry paste
10 min
Beef and potato massaman curry
2 godz. 10 min
Thai red pork curry
35 min
Lamb saag
1 godz. 30 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Prawn and chicken laksa
40 min
Creamy coconut chicken curry
30 min