Urządzenia i Akcesoria
Tatar z łososia
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
3 porcje
Składniki
-
½ łyżeczki ziaren pieprzu zielonego
-
1 gałązka koperku, świeżego tylko liście, plus dodatkowa ilość do dekoracji
-
150 g filetów z łososia, świeżych dobrej jakości, bez skóry i ości, pokrojonych na 3 kawałki, zmrożonych
-
15 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
10 g oliwy z oliwek
-
¼ łyżeczki sosu Worcestershire (opcjonalnie)
-
¼ łyżeczki soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
-
50 g mieszanki sałat
-
ziarna pieprzu kolorowego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
233.1 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
582.1 kJ /
139.1 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Łosoś marynowany w burakach (Gravlax)
48 godz.
Pâté z wędzonego pstrąga
1 godz. 20 min
Tatar z tuńczyka z kremem awokado
20 min
Tatar z łososia z imbirem
15 min
Kanapki z tatarem z łososia i kremem z awokado
20 min
Tatar wołowy z kaparami, czerwoną cebulą, suszonymi pomidorami i aïoli
1 godz. 25 min
Tatar
15 min
Tatar ze śledzia z kolendrą i mango
55 min
Pad Thai z krewetkami
45 min
Tatar z chrzanem
1 godz. 20 min
Risotto z krewetkami
45 min
Pasta z makreli wędzonej
20 min