
Urządzenia i Akcesoria
Tatar
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
5 porcji
Składniki
-
polędwicy wołowej pokrojonej na 3 cm kawałki400 g
-
cebuli pokrojonej w ćwiartki250 g
-
ogórków kiszonych przekrojonych na pół250 g
-
oleju70 g
-
soli1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego1 łyżeczka
-
lubczyku, świeżego1 łyżeczka
-
musztardy1 łyżeczka
-
sosu Worcestershire2 łyżeczki
-
żółtek5
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
306.8 kcal /
1284.6 kJ
Białko
20.8 g
Tłuszcz
22.8 g
Węglowodany
5.4 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
914.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PRZEPISY NA POWITANIE
19 Przepisów
Polska
Polska