
Urządzenia i Akcesoria
Pâté z wędzonego pstrąga
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 porcji
Składniki
-
koperku, świeżego5 g
-
pora tylko białej części, pokrojonego na kawałki50 g
-
masła pokrojonego na kawałki160 g
-
miodu np. wielokwiatowego20 g
-
filetów z pstrąga, wędzonych, bez skóry pokrojonych na kawałki200 - 250 g
-
soku z cytryny świeżo wyciśniętego10 g
-
słodkiej musztardy np. miodowej30 g
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
ziaren pieprzu kolorowego1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
138.9 kcal /
581.6 kJ
Białko
4.2 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
3.8 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Sód
245 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SMACZNA PRZYSTAŃ
10 Przepisów
Polska
Polska