Pâté z wędzonego pstrąga

Pâté z wędzonego pstrąga

4.7 102 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 porcji

Składniki

  • koperku, świeżego
    5 g
  • pora tylko białej części, pokrojonego na kawałki
    50 g
  • masła pokrojonego na kawałki
    160 g
  • miodu np. wielokwiatowego
    20 g
  • filetów z pstrąga, wędzonych, bez skóry pokrojonych na kawałki
    200 - 250 g
  • soku z cytryny świeżo wyciśniętego
    10 g
  • słodkiej musztardy np. miodowej
    30 g
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • ziaren pieprzu kolorowego
    1 łyżeczka

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 138.9 kcal / 581.6 kJ
Białko 4.2 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 3.8 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 7.6 g
Sód 245 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...