Pasta z makreli wędzonej

Pasta z makreli wędzonej

4.8 13 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
9 porcji

Składniki

  • 75 g cebuli przekrojonej na pół
  • 75 - 100 g ogórków kiszonych odsączonych z zalewy, pokrojonych na kawałki
  • 450 g makreli, wędzonej bez skóry i ości, podzielonej na kawałki
  • 1 ½ łyżki majonezu
  • 3 łyżeczki musztardy
  • pieprz czarny, mielony do smaku
  • 2 - 3 łyżki szczypiorku posiekanego (opcjonalnie)
  • sól do smaku

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 129.3 kcal / 540.9 kJ
Białko 9.5 g
Tłuszcz 8.9 g
Węglowodany 1.8 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Sód 83.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...