Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
TM5 TM6

Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem

4.8 (626 ocen)

Składniki

  • 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
  • 400 g wody
  • 4 jajka
  • 30 g pora, pokrojonego w 1 cm plastry
  • 15 g masła
  • 15 g szczypiorku, świeżego, drobno posiekanego
  • 30 g chrzanu, tartego
  • 30 g majonezu
  • ½ łyżeczki soli
  • ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • 130 g makreli, wędzonej, bez ości i bez skóry, pokrojonej na 3 cm kawałki

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
755 kJ / 180 kcal
Białko
11.7 g
Węglowodany
1.9 g
Tłuszcz
14.5 g
Błonnik
0.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 77 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy