
Urządzenia i Akcesoria
Pasta z sera owczego
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 porcji
Składniki
-
ząbek czosnku1
-
czarnych oliwek, bez pestek10
-
sera owczego (typu feta lub mizithra) pokrojonego na kawałki200 g
-
masła miękkiego, pokrojonego na kawałki100 g
-
śmietany, 18% tłuszczu gęstej50 g
-
koncentratu pomidorowego15 g
-
rozmarynu, suszonego½ łyżeczki
-
oregano, suszonego½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
196.2 kcal /
821.2 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
18.8 g
Węglowodany
1.2 g
Błonnik
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SOSY I DIPY
14 Przepisów
Polska
Polska