Seppie con i piselli

Seppie con i piselli

4.7 15 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
3 porzioni

Składniki

  • 2 - 3 rametti di prezzemolo le foglioline lavate ed asciugate
  • ⅓ di spicchio di aglio
  • ½ peperoncino (opcjonalnie) fresco o secco
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 450 g di seppie fresche
    450 g di seppioline, decongelate
  • 40 g di vino bianco secco
  • 2 cucchiaini rasi di sale
  • 230 g di pisellini surgelati
  • 150 g di polpa di pomodoro
    150 g di passata di pomodoro

Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 25.7 g
Kalorie 1138 kJ / 272 kcal
Tłuszcz 12.7 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 12.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...