Anelli di totano in umido

Anelli di totano in umido

4.5 185 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 600 g di anelli di totano
  • 80 g di vino bianco secco
  • 250 g di passata di pomodoro
  • 80 g di olive taggiasche denocciolate
  • 1 pizzico di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 20.6 g
Kalorie 866 kJ / 207 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...