Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di carote, pelate e affettate a nastro
- 3 pizzichi di sale
- 3 pizzichi di pepe
- 800 g di filetto di coda di rospo a tocchetti (2 cm circa)
- 150 g di zucchine affettate a nastro
- 15 g di capperi sott'aceto ben scolati
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1841 kJ / 440 kcal
- Białko
- 40.5 g
- Węglowodany
- 3.6 g
- Tłuszcz
- 29.4 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Branzino al sale aromatico
55 Min
Orata al sale
40 min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Seppie con i piselli
40 min
Nasello al cartoccio con verdure
1h
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 Min
Pescatrice ai pomodorini
1h
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Insalata di grano saraceno calamari e gamberi
1 Std. 10 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 min