Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di carote, pelate e affettate a nastro
- 3 pizzichi di sale
- 3 pizzichi di pepe
- 800 g di filetto di coda di rospo a tocchetti (2 cm circa)
- 150 g di zucchine affettate a nastro
- 15 g di capperi sott'aceto ben scolati
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1841 kJ / 440 kcal
- Białko
- 40.5 g
- Węglowodany
- 3.6 g
- Tłuszcz
- 29.4 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rombo pomodoro e nocciole
1 Std.
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 20 Min
Seppie con i piselli
40 Min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1 Std.
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1 Std.
Pescatrice ai pomodorini
1 Std.
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min
Branzino al sale aromatico
55 Min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 Min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 Min