Urządzenia i Akcesoria
Hungarian goulash
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
brown onion cut into halves150 g
-
olive oil1 tbsp
-
gravy beef cut into pieces (3 cm)250 g
-
sugar½ tsp
-
tomato paste25 g
-
fresh tomatoes cut into pieces140 g
-
red wine80 g
-
sweet paprika½ - 1 tbsp
-
ground caraway seeds½ tsp
-
dried marjoram½ tbsp
-
fresh bay leaf1
-
ground allspice (optional)½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
grated lemon zest½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
water75 g
-
plain flour (optional)2 tsp
-
capsicum deseeded, cut into thin slices75 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
703.7 mg
Białko
34.1 g
Kalorie
1807.6 kJ /
432.1 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
13.6 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
43.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Chicken cacciatore
50 min
Meatloaf with red sauce
1 godz. 15 min
Beef stroganoff
35 min
Cream of tomato soup
25 min
Chicken à la king
40 min
Beef "Burgundy"
40 min
Seafood panzanella
1 godz.
Beef goulash with dumplings
1 godz. 45 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Beef spezzatino
1 godz. 45 min
Beef ragu
1 godz. 25 min