Urządzenia i Akcesoria
Seafood panzanella
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil60 g
-
white wine vinegar30 g
-
salt2 pinches
-
water400 g
-
mussels scrubbed and debearded1000 g
-
ciabatta bread cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices (approx. 5 mm)5
-
fresh basil leaves only, torn into pieces1 sprig
-
cherry tomatoes cut into halves200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
770.4 mg
Białko
26.5 g
Kalorie
1947.3 kJ /
463.5 kcal
Tłuszcz
26.4 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
29.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Thai noodle and seafood salad
50 min
Asian chicken noodle soup
1 godz. 35 min
Chicken cacciatore
50 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Three meat roulade
2 godz. 5 min
Penne with mussels
1 godz. 5 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Baba ghanoush
1 godz.
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Wonton soup
1 godz.
Garlic prawns
25 min