Seafood panzanella
TM6 TM5 TM31

Seafood panzanella

4.1 (7 ocen)

Składniki

  • 60 g extra virgin olive oil
  • 30 g white wine vinegar
  • 2 pinches salt
  • 400 g water
  • 1000 g mussels, scrubbed and debearded
  • 200 g ciabatta bread, cut into pieces (2-3 cm)
  • 5 spring onions/shallots, cut into thin slices (approx. 5 mm)
  • 1 sprig fresh basil, leaves only, torn into pieces
  • 200 g cherry tomatoes, cut into halves

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
1947.3 kJ / 463.5 kcal
Białko
26.5 g
Węglowodany
29.1 g
Tłuszcz
26.4 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Błonnik
2.8 g
Sód
770.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy