Urządzenia i Akcesoria
Seafood panzanella
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil60 g
-
white wine vinegar30 g
-
salt2 pinches
-
water400 g
-
mussels scrubbed and debearded1000 g
-
ciabatta bread cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices (approx. 5 mm)5
-
fresh basil leaves only, torn into pieces1 sprig
-
cherry tomatoes cut into halves200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
770.4 mg
Białko
26.5 g
Kalorie
1947.3 kJ /
463.5 kcal
Tłuszcz
26.4 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
29.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai-style fish cakes
30 min
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
6 godz. 5 min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35 min
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 godz.
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 godz. 50 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Spiralised vegetable soup
24 godz. 50 min
Fish balls with yoghurt sauce
1 godz. 50 min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Beef tapenade crostini
1 godz. 40 min
Artichoke and bean ragout
1 godz. 30 min