Urządzenia i Akcesoria
Chicken à la king
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
water1000 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
Chicken stock paste to taste (see Tips)2 - 3 tsp
-
chicken tenderloins cut into halves500 - 600 g
-
salted butter cut into pieces100 g
-
button mushrooms cut into quarters200 g
-
red capsicum cut into thin slices (5 mm)½
-
green capsicum cut into thin slices (5 mm)½
-
gluten free flour (see Tips)2 tbsp
-
ground paprika½ tsp
-
sherry50 g
-
thickened cream200 g
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
267.9 mg
Białko
38.8 g
Kalorie
2408.3 kJ /
573.4 kcal
Tłuszcz
41.9 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
27.8 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken San Fernando
55 min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Shepherd's pie
55 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef stroganoff
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Beef "Burgundy"
40 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Everyone's favourite chicken curry
40 min
Bunny chow
45 min