Urządzenia i Akcesoria
Chicken à la king
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
water1000 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
Chicken stock paste to taste (see Tips)2 - 3 tsp
-
chicken tenderloins cut into halves500 - 600 g
-
salted butter cut into pieces100 g
-
button mushrooms cut into quarters200 g
-
red capsicum cut into thin slices (5 mm)½
-
green capsicum cut into thin slices (5 mm)½
-
gluten free flour (see Tips)2 tbsp
-
ground paprika½ tsp
-
sherry50 g
-
thickened cream200 g
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
267.9 mg
Białko
38.8 g
Kalorie
2408.3 kJ /
573.4 kcal
Tłuszcz
41.9 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
27.8 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Chicken and sweet corn soup
30 Min
Shepherd's pie
55 Min
Beef stroganoff
35 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Sausage sizzle with beer braised onions
1 Std. 15 Min
Fragrant curried mince with tomato salad
40 Min
Beef "Burgundy"
40 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Creamy honey mustard chicken
1 Std.
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Chicken and mushroom lasagne
1 Std. 55 Min