Urządzenia i Akcesoria
Meatloaf with red sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Meatloaf
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
garlic clove1
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
topside beef or rump steak, cut into cubes (3 cm), slightly frozen500 g
-
eggs2
-
fresh breadcrumbs50 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
prosciutto8 - 10 slices
-
double smoked ham cut into halves2 slices
-
mozzarella or Edam, wax removed, cut into cubes (2 cm)90 g
-
oil for greasing
Red sauce
-
garlic clove1
-
brown onion cut into quarters180 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
celery stalk cut into pieces1
-
olive oil40 g
-
white wine150 g
-
canned whole tomatoes800 g
-
sweet potato cut into pieces (2-3 cm)300 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm) (approx. 80 g)1
-
potato cut into pieces (2-3 cm) (approx. 85 g)1
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
mixed vegetables (e.g. beans, potato, carrot), cut into slices500 - 800 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1050.9 mg
Białko
43.4 g
Kalorie
2271.2 kJ /
540.8 kcal
Tłuszcz
23.8 g
Błonnik
7.9 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Węglowodany
30.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Custard
10 min
Butter chicken
55 min
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Rice salad
1 godz.
Chicken velouté meal
40 min
Meatloaf with mushroom sauce
1 godz. 15 min
Aussie meat pies
2 godz.
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Basic bread
1 godz. 35 min
Vanilla slice
26 godz. 5 min