Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dumplings
- 25 g butter, plus extra for greasing
- 300 g day old bread, cut into pieces (3 cm) (see Tips)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves and stalks
- 80 g brown onion (approx. ½ onion), cut into halves
- 200 g full cream milk
- 2 eggs
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper, to taste
Goulash
- 3 garlic cloves
- 450 g onions (approx. 2½ onions), cut into quarters
- 30 g vegetable oil
- 750 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp sugar
- 50 g tomato paste
- 350 g fresh tomatoes (approx. 3), cut into pieces
- 200 g red wine
- 2 tbsp sweet paprika
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp caraway seeds
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 1 tbsp fresh marjoram
- 3 dried bay leaves
- ½ tsp ground allspice
- 1 pinch ground cloves
- 300 g water
- 30 g plain flour
- 100 g red capsicum, cut into thin slices
- 100 g green capsicum, cut into thin slices
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2134.3 kJ / 508.2 kcal
- Białko
- 37.9 g
- Węglowodany
- 38.5 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 21 g
- Błonnik
- 8.4 g
- Sód
- 1213.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Beef stroganoff
35 min
Beef and mushroom hot pot
2h
Beef ragu
1h 25min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Chicken cacciatore
50 min
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Hunters' stew
1h
Beef "Burgundy"
40 min
Chicken and mushroom lasagne
1sa 55 dk