Urządzenia i Akcesoria
Beef goulash with dumplings
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
Dumplings
-
butter plus extra for greasing25 g
-
day old bread cut into pieces (3 cm) (see Tips)300 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves and stalks5 sprigs
-
brown onion (approx. ½ onion), cut into halves80 g
-
full cream milk200 g
-
eggs2
-
ground nutmeg2 pinches
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
Goulash
-
garlic cloves3
-
onions (approx. 2½ onions), cut into quarters450 g
-
vegetable oil30 g
-
beef chuck steak cut into pieces (3 cm)750 g
-
sugar1 tbsp
-
tomato paste50 g
-
fresh tomatoes (approx. 3), cut into pieces350 g
-
red wine200 g
-
sweet paprika2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
caraway seeds½ tsp
-
lemon zest only, no white pith1
-
fresh marjoram1 tbsp
-
dried bay leaves3
-
ground allspice½ tsp
-
ground cloves1 pinch
-
water300 g
-
plain flour30 g
-
red capsicum cut into thin slices100 g
-
green capsicum cut into thin slices100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1213.9 mg
Białko
37.9 g
Kalorie
2134.3 kJ /
508.2 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
38.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb and barley soup
50 min
Pork with black bean sauce
30 min
Shepherd's pie
55 min
Butter chicken
55 min
Meatloaf with red sauce
1 godz. 15 min
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Curried sausages and lentils
1 godz.
Potato bake
1 godz. 35 min
Meatloaf with mushroom sauce
1 godz. 15 min
Chicken à la king
40 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Sausage ragu with orecchiette
1 godz.