Urządzenia i Akcesoria
Cream of tomato soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
onions cut into halves50 g
-
butter or olive oil30 g
-
fresh tomatoes cut into halves700 g
-
tomato paste70 g
-
salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
dried oregano or dried mixed herbs1 tsp
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tbsp
-
pouring (whipping) cream100 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing2 - 4
-
fresh parsley leaves only1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
912.7 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
864.3 kJ /
205.8 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
9.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy cauliflower soup
20 min
Carrot and coriander soup
30 min
Chopped vegetable salad
10 min
Minestrone
40 min
Cream of mushroom soup
20 min
Vegetable soup
35 min
Creamy tomato and basil soup
30 min
Tomato soup with ham and cheese wands
1 godz. 20 min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Pea and ham soup
2 godz. 20 min