Urządzenia i Akcesoria
Cream of tomato soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
onions cut into halves50 g
-
butter or olive oil30 g
-
fresh tomatoes cut into halves700 g
-
tomato paste70 g
-
salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
dried oregano or dried mixed herbs1 tsp
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tbsp
-
pouring (whipping) cream100 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing2 - 4
-
fresh parsley leaves only1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
912.7 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
864.3 kJ /
205.8 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
9.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and red lentil soup
30 min
Chicken cacciatore
50 min
Berry mousse
5 godz.
Mashed potatoes
40 min
Minestrone
40 min
Cream of mushroom soup
20 min
Vegetable soup
35 min
Creamy tomato and basil soup
30 min
Pea and ham soup
2 godz. 20 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Tomato pasta sauce
40 min
Classic mushroom risotto
30 min