Stir-fried vegetables

Stir-fried vegetables

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 portions

Składniki

  • garlic cloves
    5 g
  • extra virgin olive oil
    10 g
  • pak choi or other green vegetables, cut in strips (see tip)
    150 g
  • salt
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    1 pinch

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 57.9 kcal / 242.1 kJ
Białko 1.3 g
Tłuszcz 5.1 g
Węglowodany 2.5 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 159.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...