Urządzenia i Akcesoria
Stir-fried vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 portions
Składniki
-
garlic cloves5 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
pak choi or other green vegetables, cut in strips (see tip)150 g
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
159.8 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
242.1 kJ /
57.9 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Fried Beehoon
20 min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min