Urządzenia i Akcesoria
Tomato-egg soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
3 portion
Składniki
-
vegetable oil10 g
-
tomatoes cut into chunks250 g
-
water500 g
-
salt1 tsp
-
eggs lightly beaten2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
397 kJ /
95 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Our Favourites
28 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Braised Yee Mee
30min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Oil-free honey chicken wings
50min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Chicken porridge with century egg
30min
Dried Shrimp Sambal
55min
Teochew Seafood Porridge
45min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Stir fried broccoli with carrot
15min