
Urządzenia i Akcesoria
Tomato-egg soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
3 portion
Składniki
-
vegetable oil10 g
-
tomatoes cut into chunks250 g
-
water500 g
-
salt1 tsp
-
eggs lightly beaten2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
95 kcal /
397 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Our Favourites
28 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Shallot Oil
25 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Yam Rice
45 min
Lemon Chicken
25 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Chicken porridge with century egg
30 min
Fast and easy stir fried mee hoon
20 min
Macaroni ABC Soup
55 min