Urządzenia i Akcesoria
Tomato-egg soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
3 portion
Składniki
-
vegetable oil10 g
-
tomatoes cut into chunks250 g
-
water500 g
-
salt1 tsp
-
eggs lightly beaten2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
397 kJ /
95 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Our Favourites
28 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Homemade Soy Milk
35 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Fried Beehoon
20 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min