Urządzenia i Akcesoria
Fried Beehoon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
5 portions
Składniki
-
garlic cloves20 g
-
shallots20 g
-
olive oil50 g
-
cellophane noodles (mee hoon/rice vermicelli)400 g
-
water500 g
-
cabbage cut in 5 cm length200 g
-
carrots cut in strips (5 cm)50 g
-
Asian fish cake (opcjonalnie) cut in thin slices150 g
-
light soy sauce50 g
-
dark soy sauce (opcjonalnie)30 g
-
oyster sauce30 g
-
chicken stock powder (opcjonalnie) homemade or store-bought½ tsp
-
ground white pepper1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
797 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
2018.2 kJ /
482.4 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
78.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Char Kway Teow
15 min
Crispy Ikan Bilis
40 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Nasi Lemak
45 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Braised Yee Mee
30 min
Sambal Petai Prawns
20 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min
Chicken Porridge
35 min