
Urządzenia i Akcesoria
Fast and easy stir fried mee hoon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
5 portion
Składniki
-
garlic cloves20 g
-
shallots20 g
-
olive oil50 g
-
cabbage cut in 5 cm length200 g
-
carrots cut in strips (5 cm)50 g
-
Asian fish cake cut in thin slices150 g
-
cellophane noodles (mee hoon/rice vermicelli)400 g
-
water500 g
-
light soy sauce50 g
-
dark soy sauce (opcjonalnie)10 g
-
ground white pepper1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
437 kcal /
1830 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
71 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Our Favourites
28 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Char Kway Teow
15 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Nasi Lemak
45 min
Sambal Petai Prawns
20 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Stir fried broccoli with carrot
15 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Braised Yee Mee
30 min
Chicken Porridge
1 godz. 10 min