Fried Beehoon

3.9 167 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
5 portions

Składniki

  • garlic cloves
    20 g
  • shallots
    20 g
  • olive oil
    50 g
  • cellophane noodles (mee hoon/rice vermicelli)
    400 g
  • water
    500 g
  • cabbage cut in 5 cm length
    200 g
  • carrots cut in strips (5 cm)
    50 g
  • Asian fish cake (opcjonalnie) cut in thin slices
    150 g
  • light soy sauce
    50 g
  • dark soy sauce (opcjonalnie)
    30 g
  • oyster sauce
    30 g
  • chicken stock powder (opcjonalnie) homemade or store-bought
    ½ tsp
  • ground white pepper
    1 tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 797 mg
Białko 7.8 g
Kalorie 2018.2 kJ / 482.4 kcal
Tłuszcz 15.3 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 78.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...