
Urządzenia i Akcesoria
Chicken porridge with century egg
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portion
Składniki
-
chicken breast fillets, skinless cut into pieces (4-5 cm)200 g
-
light soy sauce10 g
-
sesame oil, toasted adjust to taste1 - 2 tsp
-
rice rinsed and drained200 g
-
water1600 g
-
century eggs washed (see tips)2
-
salted duck eggs cooked, shell removed and cut into cubes2
-
chicken stock paste (see tips)2 tsp
-
salt2 tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
fresh root ginger finely shredded10 g
-
fresh coriander leaves only, finely chopped, to garnish2 sprigs
-
spring onions finely chopped, to garnish2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
233 kcal /
973 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
28 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Our Favourites
28 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy