Chicken porridge with century egg

Chicken porridge with century egg

4.6 72 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portion

Składniki

  • chicken breast fillets, skinless cut into pieces (4-5 cm)
    200 g
  • light soy sauce
    10 g
  • sesame oil, toasted adjust to taste
    1 - 2 tsp
  • rice rinsed and drained
    200 g
  • water
    1600 g
  • century eggs washed (see tips)
    2
  • salted duck eggs cooked, shell removed and cut into cubes
    2
  • chicken stock paste (see tips)
    2 tsp
    2 tsp chicken stock powder
  • salt
    2 tsp
  • ground white pepper
    1 pinch
  • fresh root ginger finely shredded
    10 g
  • fresh coriander leaves only, finely chopped, to garnish
    2 sprigs
  • spring onions finely chopped, to garnish
    2

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 233 kcal / 973 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 28 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...