
Urządzenia i Akcesoria
Curry Chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
5 portions
Składniki
-
whole chicken legs cut in pieces (3-4 cm)3
-
curry powder to season20 g
-
salt to season2 tsp
-
dried chillies deseeded and soaked to soften, cut in 5 cm length15 - 20
-
garlic cloves peeled3
-
shallots peeled10
-
candlenuts (buah keras)5
-
fresh turmeric peeled10 g
-
fresh galangal (lengkuas) peeled10 g
-
vegetable oil60 g
-
water120 g
-
fresh curry leaf leaves only1 stalk
-
fresh lemongrass white part only, smashed2 stalks
-
potatoes cut in small wedges2
-
fresh coconut milk200 - 240 g
-
sugar1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
453 kcal /
1895 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
35 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
2 g