Four Course Meal (Chicken Rice)
TM6 TM5

Four Course Meal (Chicken Rice)

4.2 (117 ocen)

Składniki

  • 2 whole chicken legs, deboned
  • 10 g light soy sauce
  • ¼ tsp white pepper powder
  • 3 eggs (shell removed)
  • 1260 g water
  • 2 tsp salt
  • 50 g fresh ginger, peeled
  • 10 g garlic cloves, peeled
  • 30 g cooking oil
  • 300 g rice, washed
  • 1 chicken stock cube
    lub 1 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought
  • 2 pandan leaves
  • 50 g yellow onions
  • 70 g potatoes, cut in cubes
  • 70 g tomatoes, cut in wedges
  • 120 g carrots, cut in cubes

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2663 kJ / 637 kcal
Białko
31 g
Węglowodany
72 g
Tłuszcz
24 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Błonnik
4 g
Sód
1488 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy