
Urządzenia i Akcesoria
Curry chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
5 portion
Składniki
-
chicken legs, skin on, bone in (approx. 3 whole legs), cut into pieces (3-4 cm)750 g
-
curry powder20 g
-
salt2 tsp
-
dried chillies deseeded and soaked to soften, cut into 5 cm length15 - 20
-
garlic cloves3
-
shallots (approx. 10 shallots)100 g
-
candlenuts5
-
fresh turmeric peeled10 g
-
fresh galangal (lengkuas), peeled10 g
-
vegetable oil60 g
-
water120 g
-
fresh curry leaves15
-
fresh lemon grass white part only, cut into 5 cm length and smashed2 stalks
-
potatoes cut into small wedges300 g
-
coconut milk200 - 240 g
-
sugar1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
453 kcal /
1895 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
35 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Our Favourites
28 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Curry Chicken
1h
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Nasi Lemak
45min
Sambal Petai Prawns
20min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Chicken porridge with century egg
30min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Fast and easy stir fried mee hoon
20min