Urządzenia i Akcesoria
Curry chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
5 portion
Składniki
-
chicken legs, skin on, bone in (approx. 3 whole legs), cut into pieces (3-4 cm)750 g
-
curry powder20 g
-
salt2 tsp
-
dried chillies deseeded and soaked to soften, cut into 5 cm length15 - 20
-
garlic cloves3
-
shallots (approx. 10 shallots)100 g
-
candlenuts5
-
fresh turmeric peeled10 g
-
fresh galangal (lengkuas), peeled10 g
-
vegetable oil60 g
-
water120 g
-
fresh curry leaves15
-
fresh lemon grass white part only, cut into 5 cm length and smashed2 stalks
-
potatoes cut into small wedges300 g
-
coconut milk200 - 240 g
-
sugar1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18 g
Kalorie
1895 kJ /
453 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Our Favourites
28 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Curry Chicken
1h
Char Kway Teow
15min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Chicken porridge with century egg
30min
Fried Beehoon
20min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Sambal Petai Prawns
20min
Nasi Lemak
45min