Pain d'épice lucernois

Pain d'épice lucernois

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 morceaux

Składniki

  • de beurre
    ½ c. à soupe
  • de crème entière, froide
    130 g
  • de lait
    80 g
  • de concentré de jus de poire
    85 g
  • de sucre brut
    80 g
  • d'épices pour pain d'épices
    ½ c. à soupe
  • de bicarbonate de sodium
    ½ c. à café
  • de farine bise
    200 g

Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 447 kcal / 1865 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 69 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...