Risotto aux bolets et au brie

Risotto aux bolets et au brie

4.6 32 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 50 g de bâtonnets salés
  • 5 brins de thym, frais dont 3 brins effeuillés
  • 800 g d'eau
  • 25 g de bolets, séchés (bio)
  • 2 cubes de bouillon de bolets (pour 0,5 l chacun)
  • 80 g d'oignons coupés en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 1 c. à soupe de beurre
  • 300 g de riz risotto, tout type (cuisson 20 minutes)
  • 100 g de vin blanc, sec
  • 200 g de fromage de Brie

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 17 g
Kalorie 2247 kJ / 538 kcal
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 72 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...