Risotto aux bolets et au brie

Risotto aux bolets et au brie

4.7 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de bâtonnets salés
    50 g
  • de thym, frais dont 3 brins effeuillés
    5 brins
  • d'eau
    800 g
  • de bolets, séchés (bio)
    25 g
  • de bouillon de bolets (pour 0,5 l chacun)
    2 cubes
  • d'oignons coupés en deux
    80 g
  • gousse d'ail
    1
  • de beurre
    1 c. à soupe
  • de riz risotto, tout type (cuisson 20 minutes)
    300 g
  • de vin blanc, sec
    100 g
  • de fromage de Brie
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 538 kcal / 2247 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 72 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...