Pain paysan

Pain paysan

4.5 38 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
8 tranches

Składniki

  • 175 g de lait
  • 175 g d'eau tiède
  • ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g) émiettée
    1 sachet de levure boulangère sèche, (7 g)
  • 500 g de farine rustique et un peu plus pour saupoudrer
  • 1 c. à café de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 tranche

Białko 9 g
Kalorie 978 kJ / 234 kcal
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...