Pain paysan

Pain paysan

4.6 35 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
8 tranches

Składniki

  • de lait
    175 g
  • d'eau tiède
    175 g
  • de levure boulangère fraîche (env. 20 g) émiettée
    ½ cube
    1 sachet de levure boulangère sèche, (7 g)
  • de farine rustique et un peu plus pour saupoudrer
    500 g
  • de sel
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 tranche

Kalorie 234 kcal / 978 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...