Urządzenia i Akcesoria
Tresse bernoise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
15 tranches
Składniki
-
de lait300 g
-
de beurre mou, coupé en morceaux60 g
-
de levure boulangère fraîche (env. 20 g) émiettée½ cube
-
de sucre1 c. à café
-
de farine500 g
-
de sel2 c. à café
-
œuf battu pour badigeonner1
Wartości odżywcze na 1 tranche
Kalorie
165 kcal /
689 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

1er Août
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Bon app, les Suisses!
96 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Cookidoo® à table 2022
11 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Cookidoo® à table 2023
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Cookidoo® à table 2024
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Cuire le pain avec Thermomix® Sensor
22 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria

Cuisiner comme jamais.
204 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria

Recette choisie
16 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Simplement. Fait. Maison.
204 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria