Urządzenia i Akcesoria
Confiture d'abricot pour les provisions
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 55 min
12 bocaux
Składniki
-
3000 g d'abricots dénoyautés coupés en deux
-
1500 g de sucre gélifiant (2:1)
-
3 sachet d'acide citrique (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Sód
5 mg
Białko
3 g
Kalorie
2603 kJ /
621 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
145 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gâteau des rois
1 godz. 55 min
Confiture d’abricots
45 min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55 min
Ragoût de chevreuil avec pommes duchesse et chou rouge aux pommes
1 godz. 20 min
Tarte aux abricots
1 godz. 10 min
Gelée de groseille
50 min
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Sauce béchamel
15 min
Confiture de fraises
1 godz. 5 min
Confiture avec sucre gélifiant
30 min
Sauce bolognaise
3 godz. 15 min
Pain paysan
3 godz.