Tarte au vin cuit

Tarte au vin cuit

4.3 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 portions

Składniki

Pâte brisée
  • de farine
    200 g
  • jaune d'œuf
    1
  • de beurre mou, coupé en morceaux et un peu pour graisser le moule
    100 g
  • d'eau
    40 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de sucre vanillé
    1 c. à café
Garniture
  • œufs
    2
  • jaune d'œuf
    1
  • de vin cuit
    200 g
    200 g de concentré de jus de poire
  • de crème double (45 % de matière grasse)
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 361 kcal / 1507 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...